Other National Projects

LEINFRA R&D

LEINFRA R&D

ACTUACIÓ 1 NanoBioOnco: Adequació d’espais i d’infraestructures (incloent-hi equipament bàsic de recerca) per ampliar els espais que Leitat destina a l’activitat en el camp de les ciències de la vida a les instal·lacions del carrer Pallars. Amb aquest projecte Leitat integra una gran part de la seva activitat de recerca en l´àmbit de les ciències de la vida a l’edifici de Pallars 179. A més, LEITAT acondicionarà un espai d’uns 1250m2, on es reubicaran i aglutinaran les activitats dels grups de recerca de biotecnologia, biomedicina (Oncologia) i Nanomaterials.

Actuació 2: Adequació d’espais i d’infraestructures (incloent equipament bàsic de recerca) que Leitat destina a potenciar i ampliar les seves línies de recerca englobades en l’àmbit de la Indústria 4.0 i que, específicament, són: la Impressió 3D, la robòtica, la fotònica, la intel·ligència artificial i l’”Internet Of Things” (IoT).

 

Project Budget: 6.503.893,00

Leitat Budget: 6.503.893,00

Financial Framework: Presupuestos de la Generalitat de Catalunya

Contract number: Codi SIFECAT: IU16-016003

 

Amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
El present procés de contractació es susceptible de rebre finançament sota el codi d’operació: IU16-016003.