News

Al mes d’abril escapa’t al Centre d’Innovació Anoia

Banner Anoia v1-1Programació

Divendres 1 i dijous 7 d’abril de 2016 – VISITES TECNOLÃ’GIQUES

Els alumnes de 1r de Batxillerat Social i Tecnològic de l’Institut Pere Vives Vich d’Igualada visiten el Centre d’Innovació Anoia amb la intenció de mostrar a aquests alumnes el potencial d’empreses de caire innovador i tecnològic, tan en la seva vessant social com en la seva vessant més productiva.

Organitza: LEITAT, ATELIER, ABACUS, PROMOCIÓ ECONÒMICA

Dilluns 4 d’abril de 2016 de 9:00 a 14:00h – JORNADA DE PORTES OBERTES – Visita el CENTRE D’INNOVACIÓ ANOIA – DIADA DE L’AIGUA “Mica en mica, s’omple la pica” Vine a veure tractament d’aigües residuals en directe! – Gratuït

Dia dedicat al tractament d’aigües residuals. Es mostrarà al públic diferents casos d’èxit en projectes de tractament d’aigües. Es farà un petit tour per les instal•lacions de Leitat on es podrà veure observacions microscòpiques “in vivo” dels microorganismes encarregats de fer una depuració biològica. També es realitzarà en directe una prova de tractament químic per tal que el públic pugui veure la transformació d’una aigua bruta en neta en molt pocs segons.

Organitza: LEITAT i PROMOCIÓ ECONÒMICA

Dilluns 4 i 11 d’abril de 9:30 a 13:30h – CURS: VULL VENDRE PER INTERNET, PERÃ’, PER ON COMENÇO? PAUTES PER COMENÇAR EN EL MÓN DE L’E-COMMERCE – 8h Gratuït

La venda on-line és una nova oportunitat (i amenaça) per al comerciant. L’objectiu principal serà aprendre els conceptes bàsics de què cal fer per poder tenir una botiga on-line, especialment des del seu punt de vista estratègic i de màrqueting, ajudant a l’alumne a saber escollir eines i proveïdors, alhora que pugui conèixer les principals tècniques de com fer-ho per donar visibilitat a la seva botiga on-line i crear un nou canal de venda.

Organitza: PROMOCIÓ ECONÒMICA

Dilluns 4, 11 i 18 d’abril de 18:30 a 22:30h – CURS DE COCTELERIA – 12h Preu: 80€ per persona

Aprendràs a elaborar tot tipus de còctels amb cava, combinats frappés, cocteleria molecular, glaçons amb botànics, sense alcohol, decoració dels combinats…utilitzant la coctelera Blender, Boston, americana, got mesclador i realitzant les pràctiques directament. Curs dirigit per Cristina Bonet, Barman sommelier. En la seva trajectòria professional la trobem en llocs tant importants com: el Celler de Can Roca, Carme Ruscalleda, El Bulli…

Organitza: RESTAURANT L’ATELIER

Divendres 8 d’abril de 2016 de 9:30 a 13:30 – JORNADA: WORLD CAFÉ- ACTIVANT EL POTENCIAL DE COL•LABORACIÓ TOT TREBALLANT UN REPTE COMÚ – 4h Gratuït

Es tracta d’una dinàmica de networking innovadora que busca generar confiança i oportunitats de col•laboració entre els assistents mentre cooperen en un repte comú.

Organitza: PROMOCIÓ ECONÒMICA

 

TALLER: “CARDIOPROTECCIÓ” – Gratuït

Donar a conèixer els passos bàsics per actuar davant d’una parada cardiorespiratòria i com fer servir un desfibril•lador.

Organitza: EMPRESA DEL VIVER – RRHH FORMACIÓ

Dimarts 12 d’abril de 19:30 a 21:30 – CONFERÈNCIA: UN PASSEIG AMB LUPA PELS NOSTRES ALIMENTS – Gratuït

Els sucres invisibles, els greixos poc saludables, l’adicció de sal, colorants i conservants… Sabem llegir les etiquetes? Quan anem a comprar no ens deixem la lupa! A càrrec de Bea Almenar – Metgessa nutricionista i docent. Treballa al Centre MIPS d’Igualada i és professora d’Higiene i Seguretat Alimentària a l’Escola Pia.

Organitza: RESTAURANT L’ATELIER

Dimecres 13 d’abril de 18:00h a 20:30h – CURS DE CUINA UNIVERSITÀRIA – 2,5h Preu: 24 € per persona

És hora d’anar a la universitat i no saps cuinar? En aquest taller farem receptes fàcils, econòmiques, bones i saludable. Aprendrem a treballar amb els diferents estris de la cuina, saber taller, aprofitar el microones, apart d’alguna recepta especial per sorprendre quan tinguem amics a casa. Curs dirigit per Gerard Ninot, professor de cuina de l’Escola Pia d’Igualada.

Organitza: RESTAURANT L’ATELIER

Dijous 14 d’abril a les 18:00h – ASSAMBLEA DE SOCIS DE L’ASSOCIACIÓ DELS POLÍGONS DELS PLANS

Organitza: ASSOCIACIÓ en una fila separada

Divendres 15 d’abril de 9:30 a 12:30h – TALLER: COM ACONSEGUIR MARCA PERSONAL AMB UN BON PERFIL A LINKEDIN – 3h Gratuït

Un taller formatiu de Linkedin per aprendre a configurar correctament un perfil.
Organitza: ASSOCIACIÓ POLÍGONS DELS PLANS

Divendres 15 d’abril de 10:00 a 13:00h – DIADA DE LA QUALITAT DE L’AIRE “Respira!” – Gratuït

Explicació de la importància de controlar la qualitat de l’aire. Revisió de les dades municipals de contaminació atmosfèrica. Control sensorial vs control químic. Jocs per veure l’efecte del sulfhídric.
Organitza: LEITAT

Dilluns 25 d’abril de 14:00 a 15:00h – JORNADA: FIDELITZACIÓ DE CLIENTS I XARXES SOCIALS – Gratuït

Jornada de treball pels socis i tot seguit dinar al Restaurant Atelier. Col•laboració d’entitats consolidades com Igualada Comerç i Confederació de Comerç de Catalunya. Presència del Sr. Jordi Vilarrubias – President de Vilanova Comerç, Sr. Jovan Trisic – Gerent de Igualada Comerç i Sr. Rafael Sánchez – Delegat territorial a l’Anoia de la Confederació de Comerç de Catalunya.
Organitza: VILANOVA COMERÇ AMB LA COL•LABORACIÓ DE IGUALADA COMERÇ I LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA

Divendres 29 d’abril de 2016 de 9:00 a 14:00h – JORNADA: NETWORKING- INTERACCIÓ ENTRE EMPRESES DE POLÍGONS – 5h Gratuït

Dinàmica de networking que pretén facilitar la connexió entre les empreses i promoure el coneixement i la relació grupal.
Organitza: PROMOCIÓ ECONÒMICA

Divendres 29 d’abril de 2016 de 10:00 a 13:00h – DIADA DEL RESIDU “Diguem d’on vens i et diré qui ets” – Gratuït

Dia dedicat a la valorització de residus. Es pretén realitzar un showroom (a mode de joc) on es mostraran diferents casos d’èxit de productes obtinguts a partir de diferents residus. El públic assistent podrà jugar a endevinar el residu origen de cada producte. L’objectiu és mostrar al públic la importància de reciclar i que puguin veure les formes més inversemblants de poder reaprofitar un residu. Dins la mateixa activitat hi haurà una visita a les instal•lacions de Leitat on s’explicarà les activitats que s’hi desenvolupen.

Organitza: LEITAT

 

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB ELS ORGANITZADORS DE CADA ACTE.

 

ORGANITZADORS:

  • ASSOCIACIÓ VILANOVA COMERÇ – vilanovacomerc@gmail.com
  • ASSOCIACIÓ POLÍGONS DELS PLANS – associacio@poligonsdelsplans.cat
  • CENTRE TECNOLÃ’GIC LEITAT – mjorba@leitat.org
  • RESTAURANT PEDAGÃ’GIC ATELIER – latelierdecuina@gmail.com
  • EMPRESA DEL VIVER – RRHH FORMACIÓ – subvencions@labortraining.eu
  • PROMOCIÓ ECONÃ’MICA DE L’AJUNTAMENT DE VILANOVA DEL CAMI – peconomica@vilanovadelcami.cat