News

S’inicia el projecte TENIM MOLTA TELA!

Una iniciativa per la reutilització i upcycling de teles impreses post-consum. El projecte liderat per ARTPLAY compte amb la col·laboració del Centre Tecnològic Leitat i el finançament de l’Agència de Residus de Catalunya amb les ajudes a projecte per el foment de l’economia circular.

Durant el projecte es realitzaran tota una sèrie d’actuacions per tal de passar d’un model lineal de producció (fabricació, ús i fi de vida) a un model circular (fabricació, ús, preparació per la reutilització, disseny de nou producte amb valor afegit, producció i incorporació al mercat). TENIM MOLTA TELA permetrà allargar la vida útil del material tèxtil, evitar la generació de residus i consum de nous recursos. Els productes que es desenvoluparan pretén ser innovadors, atractius, funcionals i que integrin els valors ambientals i socials.

Juntament amb ARTPLAY, arrenquem amb molta energia i il·lusió per col·laborar amb l’empresa i donar suport en el pas d’un model de producció de teles impreses més circular. En breu tindrem disponible els canals de comunicació del projecte on podreu consultar tota la informació.

Tenim molta tela!

Amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya: