Additive manufacturing / 3D printingRIS3CAT

Leitat promotes the LLAVORD 3D community in IN(3D)USTRY to promote AM in Catalonia

The LLAVORD 3D community, coordinated by Leitat, participates in the IN(3D)USTRY fair from October 16 to 18. During the fair, the community presents at stand C309 how it helps companies to facilitate the adoption of additive  manufacturing and 3D printing to improve their competitiveness.

Press release in Catalan:

Barcelona, 16 de octubre de 2018 — La comunitat LLAVOR 3D, liderada por el centre tecnològic Leitat, serà participarà en la fira IN(3D)USTRY del 16 al 18 de octubre en el estand C309. LLAVOR 3D té com objectiu accelerar el desenvolupament i l’adopció de les tecnologies de fabricació additiva per part dels sectors industrials productius per millorar la seva competitivitat.

Amb un pressupost que ratlla els onze milions d’euros i una quarantena d’entitats participants, LLAVOR 3D s’estructura al voltant de quatre projectes: 3D Tooling, Pro2, Transport i QuirofAM, que inclouen el sector d’eines de producció industrial, el sector transport i el sector de la salut.

Dins dels projectes de la Comunitat LLAVOR 3D, es desenvolupant noves eines de programari, nous materials, processos de producció més eficients i versàtils, nous processos de post i tractaments superficials, així com noves aplicacions d’impressió 3D.

“Estes projectes contribueixen a la creació d’un ecosistema de R+D en additius tecnologies de fabricació que reforcen la posició de Catalunya com a referent internacional.” Magí Galindo, coordinador de la Comunitat.

La Comunitat LLAVOR 3D forma part de l’estratègia RIS3CAT, que té com a objectiu principal la investigació i la innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya, en resposta a la demanda de la Unió Europea.

 

Contacto:

Oscar Alonso

oscaralonso@leitat.org

+34 93 788 23 00

 

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeus de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 amb un ajut de 3.8M€.

https://projects.leitat.org/leitat-coordinates-the-new-ris3cat-llavor-3d-community-for-additive-manufacturing-and-3d-printing/