5a Jornada i 3r MarketPlace: Presentación dels resultats del projecte Step2Sport

twitterlinkedin

 

Des d’INDESCAT tenim el plaer de convidar-vos a EFISport 2017, la 5a jornada en eficiència energètica a instal·lacions esportives, que celebrarem el dijous 2 de febrer al Consell Català de l’Esport.

 

La jornada, que compta amb la col·laboració de Leitat, Picharchitecs i l’ICAEN, i el suport del Consell Català de l’Esport i la Diputació de Barcelona, està orientada a conèixer i debatre mesures per a l’eficiència en el manteniment i gestió d’instal·lacions esportives, tant de gestió pública com privada.

 

Enguany el programa inclou una taula rodona sobre el tractament eficient de l’aigua i la presentació de la certificació energètica d’edificis públics amb piscina coberta.

 

Com a novetat, es presentaran els resultats del projecte europeu STEP-2-SPORT a través de casos d’èxit a diversos centres esportius. Per a aquells propietaris i gestors de centres interessats, a la tarda hi ha haurà una sessió pràctica sobre l’eina informàtica “Benchmarking tool”, desenvolupada en el marc d’aquest projecte europeu. Aquesta sessió pràctica requereix una inscripció específica.

 

Per tercer any consecutiu, la jornada inclourà un marketplace, amb què es posarà a l’abast de tots els assistents solucions, productes i serveis que ajuden a implementar mesures d’eficiència en el manteniment. Les empreses que vulguin exposar els seus productes o serveis tenen temps fins al 20 de febrer per a confirmar la seva participació.

 

Trobareu més informació i els formularis d’inscripció a la jornada i a la sessió pràctica al programa adjunt. Recordeu que les inscripcions són obligatòries.

 

Us hi esperem!!